Referenser

”På lägret för människor med rörelsestörningar (”Utmaning XI” -Izaicinājums XI) som anordnades i Lettland av föreningen “Wings for Wheels”, var gästföreläsarens Normunds Zarins  framträdande  -Skapandet av självbild och ett spännande, meningsfullt liv, mycket uppskattat. Föreläsningens innehåll och presentation visade på professionalism och samtidigt en sann själslig intelligens och han bemötte publiken med värdighet och en respektfull attityd. Det verkade som att Normunds inte talade så mycket till publiken, utan mer som att han samtalade med dem, samtidigt som han diskret iakttog och tog emot lyssnarnas icke-verbala reaktion på det han hade sagt. Att Normunds hade vunnit lyssnarnas förtroende bevisades också av det att föreläsningens “officiella del” obehindrat övergick till den inofficiella “Frågor och Svar” delen. Även om Normunds besökte oss för första gången (förhoppningsvis, inte sista), med sin enkelhet och förmåga att lyssna, gav han oss en bild av en människa, som man gärna vill prata med eftersom han kommer att förstå och han vill hjälpa människor att hitta rätt riktning i livet.”

Med vänliga hälsningar,
Ailita Kuka
Personalkoordinator
Föreningen Wings for Wheels

 

”Jag träffade Normunds på Rehabcenter “Treklöverhemmet” och jag märkte ganska snabbt att han var en god medmänniska som man lätt kunde tala och dela sina tankar med. Av honom fick jag en väldigt bra övning som fick mig att sänka mina krav på mig själv. Även om jag fortfarande har prestationskrav så kan jag hantera det på ett mycket lättsammare insiktsfullt och humoristiskt sätt idag.”

Angelica Hofmann  

 

”Det har varit lätt att prata med dig. Jag har lärt mig att jag duger. Jag har lärt mig att se på problem från ett annat håll och med andra ögon. Jag har förstått att jag har problem som sitter väldigt djupt. I början trodde jag att det skulle bli jobbigt och svårt men det var klart bättre och “lättare” än jag trodde.”

Karin Hallgren

 

“Det var väldigt bra för mig att gå på Stresscoach hos Normunds Zarins. Jag kände att det var mycket bra för både kropp och själ att få stöd. Efter en tid av skov och infektioner kände jag mig inte stark i kroppen, dessutom hade jag gått igenom personliga problem som gjorde att jag mådde sämre. Jag fick hjälp och vägledning att gå igenom detta program med Normunds, samt rehabilitering. Efter behandlingen åkte jag till mitt fina hemland där jag träffade släkt och vänner och reste omkring. Vänner och släktingar sade till mig: ” Om du inte hade haft papper på att du är sjuk så skulle vi inte kunna tro att du är sjuk. Vi ser att du har fått energi och är glad och lycklig”. För detta vill jag bland annat tacka Normunds. Han har gett mig verktyg att se på livet på ett annat, nytt sätt.”

Kristbjörg Thorsteinsdottir


“Jag har lätt för att bli stressad när det är för mycket som händer runtomkring mig och då är andningsminuten perfekt för att få lugn och ro inombords.”

Annica Grevhammar